V. Waarom heeft Imam Ali de oorlog in Safin vermeden?
Cocktailvergadering
Hun ogen huilden in wit, hun buik gleed uit hun vasten, hun lippen baden, hun kleur stroomde weg uit de nacht des levens, en zij zaten rond hun gezichten; zij waren mijn broers die gingen. Dus het verdient om dorstig voor ze te zijn en ze vrij te laten van tanden.
Inderdaad, Satan maakt de weg vrij voor jou, en wil je knoop doorbreken in je religie, en in plaats van empathie, zal het je werk verspreiden en stoornis en verstrooiing veroorzaken.
Vier de kaarslichtceremonie in Kamenits
Ten derde: de discontinuïteit van de generatie van Imamate; Imam Ali (vrede zij met hem), na terugkeer van Siffin naar Kufa, als reactie op Abdullah Bin,

Warda Ansari die naar Imam verwees, sommigen zeggen: Ali had een geweldige gemeente ... Ik wou dat toen een groep van zijn geboden werd verslagen, hij bleef vechten met zijn commandanten tot hij of geslaagd of verdwenen was.
Volg Stream
Gedetailleerd antwoord: Waarom de Imam Ali, in het geval van Safin, de voortzetting van de Shaman-oorlog niet opdroeg en naar het Hakimitan-verhaal bracht, er zijn enkele redenen die we hier zullen noemen:
Ten eerste de verschillen en verdeeldheid van de helpers van de imams; in de affaire van Siffin Ali (as), toen de korans zich verzoenden met de samenzwering van Amr Asa Mu'awiyyah, waren ze verdeeld en verdeeld; daarom zei een groep: we zullen reageren op Gods boek en laten we teruggaan en de oorlog stoppen.
Ten tweede, de kleine helpers en de overlevenden van de tijd dat de misleidden niet tevreden waren met het oordeel, ze gehoorzaamden het bevel van de imam niet en gaven de oorlog op, en de imam kon met slechts een handvol de oorlog tegen de Shamians.

In die tijd zei imam: "Waar zijn de mensen die in de islam zijn geroepen en het hebben aanvaard en de zwaarden uit de peulen hebben gehaald, en de vloed en de wachtrijen in de rij rond de aarde hebben bestreden, ze hebben de levens van de levenden Ze waren gelukkig, en niet in de dood van de doden, hadden condoleances nodig.
Imam Ali (as) voegde in zijn antwoord de ongehoorzaamheid van zijn volgelingen toe en zei: "Dit werd niet door mij gedragen.

En hoewel ik vastbesloten was mijn ziel te breken van de open wereld en geluk accepteerde, en ik vastbesloten was om met Shaman te vechten, maar ik zei over deze twee, Hassan en Hussein, dat als deze twee verdwenen, de generatie van Mohammed (vrede zij met hem) is hem) Allah Aliya) van deze Ummah en ik wilde dit niet