Ariobrazan (Achaemenid)

Ariyo Barzan (in het Grieks: Aριoβαρζανης) was een van de vorsten van de Achaemenidse Iraanse commandant in het leger van Alexander, de Macedonische staat zichzelf en de laatste soldaten werden gedood. De naam Aryobrazan in het huidige Perzisch is ook geschreven en geschreven in de vorm van Ariberzin, wat betekent dat de glorieuze Perzische

Battle of Persia

Er werd gespeculeerd dat Alexander een onbekendheid had met de regio ten voordele van de Parsians, maar een herder, wiens historici hem Libische (de gevangene van Alexander) hebben genoemd, tonen de weg naar de Macedonië, en Alexander kan Ariobenzan zijn en Alexander wordt gezegd te zijn gevangen, Alexander wordt gezegd te zijn gevangen genomen na het einde van de oorlog voor verraad. Met 40 ruiters en 5000 wandelingen richtte Ariobrazan zijn aandacht op het Macedonische leger, waardoor veel Grieken werden vermoord en veel slachtoffers veroorzaken, maar de blokkade van het Macedonische Korps ontsnapte.

Toen hij uit de belegering kwam, riep hij de hulp van de hoofdstad aan en bezet het voor de komst van het Macedonische leger. Maar het leger van Alexander de Grote van de vlakten naar de Pars had hem verhinderd. Op dat moment was hij in ernstig gevaar, maar hij was niet blij om over te geven. Er is geargumenteerd dat de weerstand van Ariobrazan een van de weinige fronten tegen het leger van Alexander was.

Battleground Ariyo Barzan en Alexander in een paar verschillende gokende, maar onbekende Alexander het gebied ten gunste van de Perzen, maar een herder die historici genaamd Liban (gevangen door Alexander de Grote) schreef over de bergen naar de Macedonische shows en Alexander kon Ariyo Barzan en Alexander worden gezegd dat ze gevangen zijn, Alexander wordt gezegd dat hij na het einde van de oorlog gevangen wordt gebracht. Met 40 ruiters en 5000 wandelingen richtte Ariobrazan zijn aandacht op het Macedonische leger, waardoor veel Grieken werden vermoord en veel slachtoffers veroorzaken, maar de blokkade van het Macedonische Korps ontsnapte.

Volgens beschrijvingen verkregen door de historische Alexander Callisthenes, 12 augustus 330 voor Christus, is de Macedonische Alexander in de mars naar Persepolis, de hoofdstad van het land, in een gebied gebonden aan het bergachtige gebied en Skhtgzr gestopt en in de zone van conflict tussen Alexander en Ario Bazen. Volgens Alexander heb ik de zon drie nachten niet gezien nadat ik naar het land Ezad kwam, door de massa van de bomen en de regen. Alexander werd geconfronteerd met het bevel van Arroyo Brizan met een legerregiment van 50.000 tot 5.000 mensen. Dit regiment verhinderde de voortgang van het leger van de tienduizenden Alexander die voor meerdere dagen Egypte, Babylon en Susa voorafgegaan en in drie oorlogen versloeg Darius IIIHe en ontsnapte. Uiteindelijk werd het regiment omringd door bergen en aangevallen zijn mensen op hoge hoogten, en zijn bevelvoerder Ariobrazan werd ook gedood. Het moet worden herinnerd dat Youtube (wat briljant en onvoorspelbaar is), de zus van Ario Bazen, ook een deel van zijn broeders leger bestond en de weg naar Alexander in de bergen leidde. Youtube ging samen met de broer om het leger van Alexander te confronteren en door het gebrek aan voldoende kracht werden ze allemaal gedood door het leger van Alexander.

Ariobrazen Verdediging

Na het overwinnen van Babylonië en Susa door Alexander verzamelde hij informatie over de wegen, bronnen en wateren van Parsis. Dan stuurde de 17.000 sterke kracht naar Persepolis (het Nationale Centrum voor Imperialisme)