´╗┐ Taaladvise ~~  ArcSoft WebCam Companion

ArcSoft WebCam Companion

Is een multifunctioneel programma voor uw webcam. Het voert verschillende functies uit, waarvan sommige praktisch zijn, zoals fotobewerking, andere leuk, zoals funky frames en masques, en andere serieus, zoals de bewakingsmodus. De meest elementaire functie van ArcSoft WebCam Companion is de vastlegmodus, een functie waarmee je foto's en videobeelden kunt maken met je webcam en deze kunt opslaan, e-mailen of afdrukken.

Er is ook een bewerkingsfunctie, maar hoewel je hiermee je video's direct naar YouTube kunt uploaden, zijn de bewerkingshulpmiddelen niets bijzonders. ArcSoft WebCam Companion laat je met een reeks foto's veranderen en leuke frames toepassen op uw afbeeldingsscherm, hoewel deze functie niet goed werkte tijdens onze test. De masque-functie, zoals de morphing wordt genoemd, is dom maar vermakelijk, en als je je verveelt met de vooraf geselecteerde afbeeldingen, kun je altijd je eigen sjabloon maken met elk .JPEG-image. De monitoring-functie is een functie waarmee ArcSoft WebCam Companion wordt ingesteld afgezien van het concurrenten.

Het instellen van de functie is eenvoudig en onze tests in het Softonic-kantoor hebben aangetoond dat het werkt. ArcSoft WebCam Companion houdt een uitgebreid logboek bij van alle gedetecteerde activiteiten en kan ervoor kiezen om u per e-mail of FTP op de hoogte te stellen als het iets detecteert waarover u zich zorgen maakt. Een enkele monitoringssessie kan 18 uur duren, beweging, gezichten of beide detecteren. Hoewel u zowel individuele modi als het programma als geheel kunt aanpassen, kwam ik weg van ArcSoft WebCam Companion omdat ik het gevoel had dat het niet zo veel flexibiliteit had en keuze als aangeboden door haar concurrenten.
Aan de positieve kant, praktisch, leuk en serieus is een combinatie die niet door velen wordt aangeboden en iets is dat in zijn voordeel moet zijn. Arcoft-WebCam Companion biedt een goede keuze aan functies, maar liet me nog steeds plat