Windows Movie Maker 2017 gratis downloaden
Click to download Windows Movie MakerMet Windows Movie Maker kunt u uw foto's en video's snel omzetten in gepolijste films. Voeg speciale effecten, overgangen, geluid en bijschriften toe om uw verhaal te vertellen. Deel de film met vrienden en familie.
Voor  Windows 7, 8, 10 :
Voor Windows XP, Vista:
Download Windows Movie Maker for free
  Download Windows Movie Maker for free
Windows Movie Maker 2016 is een eenvoudig te gebruiken en krachtige softwareapplicatie voor het maken van video's / bewerken, ontworpen voor de nieuwste Windows7, Windows 8, Windows 10. De oude versie werkt voor Windows XP en Vista. Windows Movie Maker bevat functies zoals effecten, overgangen, titels / aftiteling, audiotrack, tijdlijn-vertelling en Auto Movie. Nieuwe effecten en overgangen kunnen worden gemaakt en bestaande kunnen worden aangepast met behulp van XML-code. Windows Movie Maker is ook een basisbewerkingsprogramma voor audiosporen. Windows Movie Maker kan basiseffecten toepassen op audiotracks zoals fade-in of fade-out. De audiotracks kunnen vervolgens worden geëxporteerd in de vorm van een geluidsbestand in plaats van een videobestand.
Windows-Movie-Maker.org is een website om Windows Movie Maker voor Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10 te downloaden. Alle installatiepakketten zijn zelfstandige installatiepakketten. U hoeft tijdens de installatie geen bestanden via internet te downloaden. Test compatibel voor Windows XP, Vista, 7, 8, 10. Software is gescand door populaire antivirussoftware avast! en AVG. Opmerking: we zijn niet gelieerd aan Microsoft. De Windows Movie Maker-software is ook beschikbaar op de officiële site-partner van taaladvise microsoft
Voor  Windows 7, 8, 10 :
 Voor  Windows XP, Vista:
Download Windows Movie Maker for free
  Download Windows Movie Maker for free