Serie- en kleine huisboeken; nog steeds populaire jeugd
 The Rocky Ridge Farm has become a memorial to Laura Ingrid Wilder
Honderdvijftig jaar na de geboorte van Laura Ingrid Wilder
De auteur van de verzameling "Little House" -boeken.
Maar zijn zijn verhalen over een boerenfamilie nog steeds aantrekkelijk voor jonge meisjes in het tijdperk van de technologie?

De violist David Springer, elke keer als hij naar Wilder's
Day op de Rocky Ridge Farm gaat, valt op de fans van de boekencollectie van de auteur: "Heeft hij een violist vader?


Wilder's Day wordt jaarlijks gevierd door Laura Ingrid Wilder.

Veel families verzamelen zich op dezelfde dag
in hetzelfde huis in Missouri.
Hier schreef mevrouw Ingles Wilder het boek 'Little House'.

Door op deze plaatsen samen te komen, kunnen deze families zien hoe
David voor hen speelt in dezelfde viool die de auteur in zijn jeugdverhalen noemde.


Veel van de kinderen die naar deze plek komen,
net als Laura, zijn de hoofdpersonen in deze verhalenverzameling, geweven haar en hoedenmutsen.

Het derde boek van de "Little House" -collectie is een van de meest populaire geworden vanwege het feit dat de televisieserie in de jaren zeventig werd gebouwd.

In de televisieserie Melissa Gilbert, Laura en Dean Butler
speelde de rol van haar toekomstige vrouw, hun levens werden in het Westen verbeeld in de jaren 1870 en 1880.
De auteur heeft deze boekencollectie prachtig geschreven op basis van zijn jeugdherinneringen
  • Sinds de publicatie behoren deze boeken tot de best verkochte boeken ter wereld
  • Deze verzameling boeken koppelt generaties aan gezinnen
  • Jennifer en Elizabeth behoren tot die families die zichzelf als pro-Peruviaans beschouwen
In Little House Television, Melissa Gilbert (left) plays Laura Ingell Wilder

In Little House Television, Melissa Gilbert (left) plays Laura Ingell Wilder
 
Ze hebben de tien echte plaatsen bezocht die gerelateerd zijn aan de familie van de auteur

"Erg opwindend"

Het schrijven van deze verhalen begint met de uitdrukking "Er was eens" en heeft een verhalende toon die de activiteiten van migrerende boeren beschrijft in de transformatie van de wilde natuur.

In het zesde deel van deze boekencollectie, 'De lange winter', zijn de ontberingen die familieleden ervaren, goed gedocumenteerd van huilende wolven 's nachts om te overleven na een acht maanden durende, besneeuwde winter en uithongering.
Het boek 'De eerste vier jaar' werd enkele jaren na het overlijden van de auteur gepubliceerd en gebaseerd op de conceptversie van het boek.

Net als veel andere bezoekers luisteren Jennifer en Elizabeth naar de viool terwijl ze luisteren naar tranen in hun ogen. Ze kwamen naar deze boerderij, samen met moeder van twee kinderen, Jennifer.

Ze discussiëren met een grap over wie Laura speelt.

Bezoekers van de winkel op deze plek vinden vaak iets dat een diepe emotionele band heeft met de verhalen van mevrouw Ingles Wilder.
De jonge vrouw die naar deze plek kwam, zegt: "Toen ik in het derde jaar op de basisschool zat, vertelde onze leraar ons dat hij een paar verhalen voor me wilde lezen, ik was gefascineerd door deze boeken en las ze het hele jaar door. Fascineert mij.

SAMIRA AHMED "Te blij"
De collectie Laura's leven van Laura Ingles Wilder dateert van de leeftijd van 5 tot 19, wat betekent dat ze met Duitsland zal trouwen.

Lezers van deze boeken groeiden op met dit personage, net als de kinderen van vandaag die opgroeien met Harry Potter.

Dean Butler, de actrice die de rol speelde van Laura's vrouw in de televisieserie en een van de sprekers is bij de herdenkingsceremonie, zegt dat velen zoals de ceremonie, net als de geschriften van deze schrijver, omdat hij van vriendelijkheid en familiewaarden houdt.

Butler voegt hieraan toe: "Ik ben heel blij, ik ben erg onder de indruk als mensen zeggen dat ze van dit personage houden omdat Laura van dit personage houdt."

Image captionDean Butler speelt Laura's vrouw in de tv-serie, aan de linkerkant van Dean Butler met Melissa Gilbert acteur Laura en aan de rechterkant met BBC-correspondent Samir Ahamd
The Dolman Family of Tulsa, Oklahoma is among the fans of the Little House Book
"Real"
De bezoekers bewonderen de opwinding van een klein huis gebouwd door Laura en Duitsers, met een stop in de keuken die nog steeds schoon is en met een klein aanrecht. Het aanrecht is zo hoog als 1,50 meter hoog)
Vader Violin hangt in de hal als het niet wordt gespeeld.
Het lijkt erop dat de boeken van mevrouw Ingles Wilder doodgaan. Dat meisje is een rebelse meid die haar naar een nest van bloedzuigers reed door een slechterik te verdrinken, of een paardje zonder zadel berijdt.
"De leraar vertelde me dat Laura heel echt lijkt te zijn voor haar studenten", zegt William Anderson, biograaf Mevr. Ingers Wilder, die de ceremonie bijwoont, "zodat wanneer ze naar huis gaan ze regelmatig met Laura en de ouders van studenten praten Ze vragen wat het nieuwe meisje in het klaslokaal is? Laura is als een lid van hun familie. "
Jane Cody is iemand wiens familie Laura en Duitsland goed kende.
Hij is sinds 1960 betrokken bij de verbouwing van de Rocky Ridge Farm, drie jaar na de dood van Laura Ingles Wilder. Mevrouw Cody beschouwt deze schrijver nog steeds als de bron van haar inspiratie en bewondert haar omdat ze modern is in een periode die niet modern was.