De epische held en de olifant van de dappere helden die de geest van de idealen van vrijheid en het krachtige lange menselijke lichaam uitstralen.
De kampioen is door de eeuwen heen gemaakt, zodat de overwinning van goed over kwaad en de liefde van mensen weergeeft, toegang tot macht en dominantie heeft. Dus hij is altijd de beste, hoogste, unieke en buitengewone, maar zoals andere mensen leven, eet, slaapt, verveelt en houdt van.

Phlvanyhay is aangenaam en past hem zo veel aan alsof ze gewone mensen waren afgunst van de regel van tirannie en de autoriteiten zijn ook gemotiveerd, zoals bekend is in de geschiedenis van Sistan.
"A. Schuurt epische poëzie en Sultan Mahmoud en hemi Brkhvand enkele dagen. Mahmoud zei al zijn Shahnameh Rostam niets anders dan traditie en betrof duizenden mannen zoals Rostam's I Corps. Qasim zei dat zijn leger mannen in beheer niet de God Rustam wind kennen lang, maar ik weet dat God de Almachtige zelf de dienaar zoals elke andere Rostam niet maakt "Sultan Mahmoud, die nooit Shahnameh houdt.

Voor de familie Rustam beter en meer leren, maar we weten dat we naar het boek Shahnameh moeten gaan naar de boeken die we bewijzen die de weg voor ons verkorten en het is Garshaspnameh.
Garshaspnameh Dastam poëtisch dat in de jaren 456 tot 458 nC het Asadi Tusi schreef en zoals de naam impliceert, is het verhaal van Rostam's familie en vooral zijn grootvader Gushtasp. Asadi, als hij het effect van een prostekst schriftelijk gebruikt en er een aantal dingen bij heeft toegevoegd.
en toerde.

De tour werd later genaamd Shydsp en zijn zoon en zijn Tvrk sham en sham Asrt daar. De grote kampioen van Sistan Asrt vader Goshtasp zijn Garshaspnameh oorlogen en het spel heeft vreemde reis naar Turan, India, Afrika en andere anonieme eilanden.

Deze spelheldjongen genaamd Nariman-jongen genaamd Sam, en hij is de vader van Zal en grootvader Rostam. Na de wedstrijd lijken hun voorouders R. J. zo'n regeling te hebben.
Jmshyd-tour Shydsp- Tvrk- Shm-Asrt- Grshasb- Nryman-Sam R. Zal-. De meest gedetailleerde familie Nsbnamh Rostam. Maar Nsbnamh met welke andere bronnen van Avesta en Shahnameh
vergeleken. Sam in Avesta is de naam van een bepaald persoon niet alleen een familienaam die ook van meerdere andere leden genoemd wordt.

Dit spel heeft een broer die meerdere leden Asrt en Srys en Gushtasp noemde en verschijnen Avrvhshyh, maar anderen niet genoemd.

Srys een van de rechtvaardigen en de grote ontdekker van de Avesta, de oprichter van de medische wetenschap en de behandeling van ziekten en zweren. Hij was de eerste die Tyz oude zweren en koorts ziekte en dood koestert en de lichamen verbranden en de derde is degene die de essentie van de piramide geeft en deze Gushtasp beloont en Avrvahshyh heeft twee zonen.
Tweede schoonzoon, en die man is in de verwezenlijking Avesta Avesta vergeten na de oorlog en heldhaftige man Gushtasp een aantal keren in de Avesta en de familie is de beroemdste persoon. Hij heeft drie bijvoeglijke naamwoorden. Een "Gysvar" andere "Grzvr" en de derde "Nrmnv" of in Perzische Nrmnsh vandaag en waarschijnlijk Narima worden