Verhaal van de Dracula
Misschien heb je veel bloeddorstige namen gehoord "- of -" Dracula "- onze eerste indruk van Dracula of Vampire is een mens als een wolf of een vleermuis met scherpe tanden - en in het midden van de nacht zijn prooi het vinden van de tanden van Scherpen van het stuifmeel van het slachtoffer - en door het bloed van de onschuldige jacht te zuigen - naast het voeden van zichzelf - verandert het slachtoffer in een ander soort bloed.

Tot op heden zijn honderden verschillende films gemaakt van Vampires en Dracula, allemaal bloeddorstige jagers die bloed door hun verschrikkelijke levens blijven zuigen. Helaas, tot nu toe, is er geen wetenschappelijk of echt onderzoek geweest naar een Perzische site en weblogs, en zelfs boeken en tijdschriften, of in ieder geval heb ik geen probleem gekregen. Ik heb deze naam herhaaldelijk in de zoekmachines getypt - Google - Yahoo, maar geen nuttige informatie in Perzisch was beschikbaar voor vrienden. Ik vroeg me altijd af of Dracula een vreemd bestaan ​​had! Of zoals zij zegt, is haar geboorteplaats Transsylvanië, en deze regio is helemaal niet gevonden op de Aarde.? "Misschien zijn Dracula en Transsylvanië, zoals onze legendes, de Simeghri die in Mount Ghaf woont. Daarom besloot ik hier iets aan te doen - maar het was een heel hard werk, misschien geloof je het niet, maar veel incidenten kunnen niet uitgelegd worden. Ik heb geprobeerd om evenementen te schrijven, zodat beide hoofdpunten duidelijk zijn en de woorden worden niet lelijk. Daarom, vrienden met een gevoelige stemming - ik wil dit niet lezen. Ik ging zo ver met mijzelf dat ik niet deed schrijf dit, maar er zijn veel vrienden dat hun perceptie van Dracula helemaal verkeerd is. Een bitter historisch evenement dat zich afspeelde - en veel willen de realiteit van het probleem zien. Ik hoop dat ik de geïnteresseerden en geïnteresseerd in deze problemen zal helpen, hoewel verwaarloosbaar.

 "Vampier"

 In de meeste culturen en mythen wordt gezegd in verband met de bloedige wezens dat ze nu bijna universeel en universeel zijn. Folklore liefhebbers en de cultuur en tradities van verschillende naties, de mythen en de verhalen van menselijke monsters die menselijk bloed zogen. De legendes gevonden in de geschiedenis van het oude Babylon in India en China - deze verhalen hebben veel variatie in het domein van de vroege beschavingen. Bijvoorbeeld, in de inschrijvingen van de Egyptenaren van de bloedige wezens, wordt het overleg over de doden besproken. Montage Summers, een bekende Engelse wetenschapper, die zoveel vreemd werk van hem heeft gezien, heeft twee volumes bezienswaardigheden en getuigenissen verzameld over de bloeddorstige wezens, waaronder de legendes van de verschillende stammen van de wereld. Hij zegt: De oude Grieken geloofden ook in de bloedige wezens - en bovendien namen de barbaren dit deel van de cultuur- en godsdienstgeschiedenis van de Grieken en verspreiden het in heel Europa. In de oude overtuigingen - de schepselen van de bloedige geesten van kwade geesten die 's nachts hun graven verlieten, en in een slaapstand met een trance - zochten naar ontheemden en verloren p